Poslovni ekološki zajtrk

Bi želeli vašim sodelavcem ponuditi pristen, edinstven in posebej zanimiv, ekološki, poslovni zajtrk?

Bi želeli vašim sodelavcem ponuditi pristen, edinstven in posebej zanimiv, ekološki, poslovni zajtrk?
Bi radi vaš delovni sestanek s poslovnimi partnerji začeli nekoliko drugače?

Dovolite, da vam predstavimo poslovni ekološki zajtrk, za katerega se odloča vse več podjetij in gospodarstvenikov.

Pri hitrem tempu današnjega časa je vedno pomembno, da, če je le mogoče, opravimo več stvari hkrati. Poslovni partnerji se tako radi odzovejo povabilu, ob katerem poleg dobrega zajtrka opravijo še pomemben razgovor ali pa svojim strankam, zastopnikom in drugim partnerjem, predstavijo nov program, proizvode, način sodelovanja in podobno.

Ekološko posestvo Trnulja je kot nalašč za takšne priložnosti. Prvo pomembno dejstvo je, da boste s svojimi gosti, na posestvu Trnulja, uživali ekskluzivno obravnavo in v času vašega dogodka v poslovno-turističnem delu posestva ne bo drugih gostov. Vaše povabljence bo, ob prihodu, poleg odlične ekološke kave, čakalo tudi parkirno mesto v neposredni bližini vhoda.

Vaš poslovni del se odvija hkrati z zajtrkom, gostje lahko tudi med sestankom ali predavanjem na kratko vstanejo in stopijo do samopostrežnega bifeja s hladno in toplo hrano. Zagotovo se za vsakogar najde nekaj, meni zajtrka pa predhodno uskladimo z naročnikom. Na koncu vašega uradnega dela in poslovnega zajtrka, lahko, na željo, pripravimo še degustacijo olj in krajše predavanje o ekološkem načinu pridelave in predelave hrane.

Ker smo locirani le 4 km od ljubljanske južne obvoznice (izvoz št. 33 Rudnik), boste po zaključku dogodka zelo hitro prispeli do svoje pisarne z dobrim občutkom, da ste že opravili eno pomembno nalogo, pa se dan še niti ni prevesil v zadnji del dopoldneva.

Trajanje: po dogovoru oz. 1 do 2 uri
Primerno število oseb: po dogovoru
Čas izvedbe: celo leto

V kolikor se zanimate za izvedbo kakršnegakoli team building programa za vaše podjetje, vas povabiimo, da si ogledate ponudbo naših team building programov, na povezavi.

Povpraševanje & kontakt

Lokacija

Črna vas 265, 1000 Ljubljana

Telefon

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte rezervacijo za želen termin ali nam pošljite vprašanje, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Želim, da me dodate na vaš B2B / Teambuilding seznam kontaktov za nadaljna obveščanja

    Za kulinarično ponudbo obiščite

    TRNULJA.SI

    Uradna spletna stran posestva

    TRNULJA.COM