Športno rekreativni voden team building

Izkoristite možnost športno rekreativnega, vodenega team buildinga na posestvu Trnulja

Bi želeli vašo ekipo motivirati na športno zabaven in zdrav način?
Potrebujete ideje in vodenje za ekipne in športne igre na vašem team buildingu?
Izkoristite možnost športno rekreativnega, vodenega team buildinga na posestvu Trnulja.

športno rekreativni voden team building

Vedno več je ljudi in zaposlenih v podjetjih, ki se dnevno ukvarjajo s športom. Seveda je pogosto to na rekreativni ravni oz. kar samoiniciativno, brez, da bi se pozanimali, kako se določen šport pravilno izvaja oz. kakšna so točna pravila igre pri skupinskih (ekipnih) športih. Zato smo na posestvu Trnulja, organizirali možnost izvedbe športno rekreativnega, vodenega team buildinga, katerega namen je ne samo razgibati in za šport navdušiti vaše zaposlene, temveč hkrati, ob rekreaciji in telovadbi, ponuditi strokovno razlago o pravilnem telesnem razgibavanju.

Zagotovo bo vašim ekipam zanimivo slišati od profesionalnega športnika, kako je s tem ali onim športom glede pravil, rekvizitov in drugih podrobnosti. V prisotnosti profesionalnega trenerja, ki vam bo ves čas v oporo s praktičnim prikazom in navodili, lahko v enem dnevu podrobneje spoznate več športov, kot npr. odbojko, badminton, balinanje, vožnjo s kolesi, tek, nordijsko hojo, veslanje s kanujem, supanje, vadbo na prostem in vadbo v fitnesu.

Športno rekreativni, voden team building, vaših ekip, po enem dnevu zagotovo ne bo preobrazil v eksperte posameznih športnih discplin in panog, lahko pa ste prepričani, da bomo na posestvu Trnulja, znali poskrbeti, da bodo udeleženci iz team building-a, odšli navdušeni in motivirani za nadaljevanje rekreacije in športa, tudi doma.

Primerno za skupine: 10-30 oseb
Čas izvedbe: april-oktober, v primeru slabega vremena je potrebno termin prestaviti
Čas trajanja: obseg je prilagodljiv od 2 – 6 ur

Podrobnejši team building program s praktičnim prikazom, vajami za udeležence ter predavanjem o klinični somatiki, si lahko ogledate na povezavi, v kolikor pa vas zanima še ostala ponudba team building programov, ki jih organiziramo na posestvu Trnulja, pa slednje preverite, na drugi povezavi. Popeljite svoje ekipe v svet športa in zdravega duha, s Trnuljo.

Povpraševanje & kontakt

Lokacija

Črna vas 265, 1000 Ljubljana

Telefon

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte rezervacijo za želen termin ali nam pošljite vprašanje, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Želim, da me dodate na vaš B2B / Teambuilding seznam kontaktov za nadaljna obveščanja

    Za kulinarično ponudbo obiščite

    TRNULJA.SI

    Uradna spletna stran posestva

    TRNULJA.COM