Supanje po Ljubljanici

Nepozabno in trendovsko doživetje team building-a v naravi

Vas zanimanje supanje po Ljubljanici?
Bi želeli svojim ekipam organizirati nepozabno in trendovsko doživetje team building-a v naravi?

Preverite kako lahko naš team building program “Supanje po Ljubljanici” prispeva k boljši motivaciji vaših ekip. V zadnjem času je eden izmed zelo popularnih načinov preživljanja časa v naravi, tako za podjetja, različne skupine, kot tudi posameznike, supanje oz. t.i. veslanje na SUP-u. Naš team building program “Supanje po Ljubljancici” je primeren skorajda za vsako skupino, v kateri je izkazan interes za izvedbo sodobnih team building aktivnosti v naravi, saj ne zahteva nikakršnih predhodnih znanj, razen seveda, da posameznik zna plavati.

team building supanje po ljubljanici

Pristan Ekološkega posestva Trnulja je kot ustvarjen za izhodiščno točko za supanje po Ljubljanici..Z inštruktorjem se srečate na Trnuljinem parkirišču, od koder je le 400 m hoje do pristana, kjer vas bodo že čakali SUP-i. Po krajšem teoretičnem uvodu in pojasnilih, kako se znajti na plavajoči deski, se boste drug za drugim, podali na Ljubljanico. Predviden čas supanja je približno 1 uro, po dogovoru pa lahko tudi več, odvisno od fizične pripravljenosti udeležencev in stopnje znanja supanja.

Po zaključku aktivnosti na vodi bo zagotovo prijalo ekološko kosilo v Trnuljini restavraciji, če pa bo ostalo še kaj energije, lahko izvedete še strokovni / izobraževalni / motivacijski del vašega team buildinga. Ekološko posestvo Trnulja ima vso potrebno opremo in naprave za kombiniranje najrazličnejših športnih, zabavnih in drugih aktivnosti z izobraževalno, motivacijskimi aktivnostmi za potrebe vašega podjetja.

Za izvedbo seminarjev in delavnic nudimo od projektorja, platna, brezžične povezave vašega računalnika s projektorjem, mikrofone, ozvočenje, brezžični internet, flip chartov in ostalega, itd. Team building program “Supanje po Ljubljanici” lahko odlično vključite ali združite z ostalimi našimi team building programi, za potrebe več dnevnih dogodkov za podjetja, pa nudimo tudi možnost prenočitve in možnost poslovnih zajtrkov.

Število udeležencev: 10 – 20
Čas trajanja: 3 – 4 ure (supanje in kosilo)

Veselimo se vašega zanimanja in srečanja z vami!

Povpraševanje & kontakt

Lokacija

Črna vas 265, 1000 Ljubljana

Telefon

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte rezervacijo za želen termin ali nam pošljite vprašanje, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Želim, da me dodate na vaš B2B / Teambuilding seznam kontaktov za nadaljna obveščanja

    Za kulinarično ponudbo obiščite

    TRNULJA.SI

    Uradna spletna stran posestva

    TRNULJA.COM