Vožnja z ladjico po Ljubljanici

Odpravite se na nepozabno plovbo po reki Ljubljanici…

Bi želeli v svoj naslednji team building program združiti spoznavanje lepot narave z vožnjo po reki Ljubljanici? Iščete idejo za edinstven team building v naravi?


Odpravite se na nepozabno plovbo po reki Ljubljanici….Ljubljanica – reka sedmih imen, ki je navdihnila marsikaterega slovenskega umetnika – pesnika, pisatelja, slikarja…..Njene skrivnosti so odkrivali že stari Rimljani, ki so jo s pridom uporabljali tudi za plovbo. V zadnjih letih pa vožnja z ladjico po Ljubljanici postaja tudi del zanimive turistične ponudbe naše prestolnice. Večino voženj z ladjicami po Ljubljanici, sestavlja krožna pot, posestvo Trnulja pa z ladjico EMA ponuja malenkost drugačno team building doživetje: Vkrcate se lahko na Špici ali kjerkoli drugje v mestu – pri Zlati ladjici, pod Mesarskim mostom, skratka na točki, ki najbolj ustreza udeležencem team buildinga.

team building ladjica po ljubljanici

Vašo plovbo po Ljubljanici lahko pospremi tudi izkušen vodič, ki razkrije marsikatero tančico skrivnosti, povezano z Ljubljanico in njenim vplivom na življenje z njo in ob njej. Ali ste vedeli, da so včasih goljufive peke, ki so za kruh zaračunali več, kot bi smeli, s Čevljarskega mostu “pomakali” v Ljubljanico, vsem na očeh, v posmeh in v poduk? Še in še je zgodb, tisto o Urški in povodnem možu zagotovo poznate….morda ju še vedno proti dnu Ljubljanice nosi vrtinec v tričetrtinskem taktu. Po zanimivi uri plovbe vas bo Trnuljina ekipa pričakala v svojem pristanu in vas pospremila do posestva, kjer boste nadaljevali delovno po vašem programu, za dobro počutje telesa bomo poskrbeli s prigrizki in kosilom (seveda bo vse 100% certificirano ekološko), poleg vaših brbončic pa bomo razvajali tudi druga čutila s čudovitim razgledom, vonjem po lesu in izvrstni kavici, žvrgolenjem ptic ali pa kar s tišino v naravi, če se boste odpravili na sprehod po posestvu. Po končanem programu se boste vrnili v pristan, od koder vas bo barka EMA odpeljala nazaj v mestno jedro.

Izvedba delavnice: po dogovoru
Število udeležencev: do 30
Čas trajanja: 3 do 5 ur

Team building program z ladjico po Ljubljanici lahko kombinirate tudi z drugimi aktivnostmi ostalih team building programov, ki jih ponujamo.

Povpraševanje & kontakt

Lokacija

Črna vas 265, 1000 Ljubljana

Telefon

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte rezervacijo za želen termin ali nam pošljite vprašanje, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Želim, da me dodate na vaš B2B / Teambuilding seznam kontaktov za nadaljna obveščanja

    Za kulinarično ponudbo obiščite

    TRNULJA.SI

    Uradna spletna stran posestva

    TRNULJA.COM