Z električno kočijo po barju

lahko tudi z vodičem

Šteje vaša skupina, za katero iščete primeren team building program, do 12 oseb?
Želite svoji skupini ponuditi nepozabno izkušnjo in doživetje, ki nudi zlitje sodobno vodenega izleta (z električno kočijo) in raziskovanje narave v bližini Ljubljane?

Naj bo vaš naslednji team building program, raziskovanje Ljubljanskega barja z električno kočijo. Ljubljansko barje, s svojimi meglicami v jesenskem in zimskem času, skrivnostno zastira svoje posebnosti, ki pa jih lahko, s pomočjo našega team building programa, iz varnega objema Trnuljine kočije, opazujete večji del leta. Odvisno od dela dneva, ki ga boste izbrali za vaš team building program, boste lahko opazovali naravo v polnem razcvetu, poletnem soncu ali jesenskih barvah, živelj na Barju, od srn, zajcev, lisic in raznovrstnih ptic, pa bo samo še pika na i vašemu raziskovanju..

team building elektricna kocija

Ptičja opazovalnica, Barjanska okna, hudournik Iška, čudovita Ljubljanica in neskončna barjanska ravnina vam bodo obnovili vse vaše izpraznjene energijske baterije, električno vozilo Polaris pa vas bo neslišno popeljalo med barjanskimi polji in travniki, da boste lahko prisluhnili melodijam neokrnjene narave na pragu Ljubljane.

Na vašem team building barjanskem popotovanju, vas, po potrebi, lahko spremlja vodič, ki vam zaupa obilo zanimivosti o posebnostih tega čudovitega območja. Kot ste najbrž že slišali, velja Ljubljansko barje za območje, kjer so našli najstarejše kolo na svetu, z osjo, ki so jo pred  cca. 5.200 leti uporabljali koliščarji – takratni prebivalci Barja. 

Na Trnulji si lahko ogledate repliko osi v njeni naravni velikosti. Team building program “Z električno kočijo po barju” nudi doživetje in edinstveno izkušnjo spoznavanja okolice našega glavnega mesta, hkrati pa priložnost za nepozabno druženje in zabavo, srednje velikim skupinam. V celoten program, lahko na vašo željo, vkomponiramo še aktivnosti iz naših ostalih team building programov ter seveda vrhunsko, ekološko pripravljeno kulinariko in ostale storitve, ki jih nudimo na posestvu Trnulja.

Čas trajanja:
minimalno 1 uro do max. 3 ure
Število udeležencev: max. 12
Izvedba delavnice: 1.4.-31.10

Povpraševanje & kontakt

Lokacija

Črna vas 265, 1000 Ljubljana

Telefon

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte rezervacijo za želen termin ali nam pošljite vprašanje, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Želim, da me dodate na vaš B2B / Teambuilding seznam kontaktov za nadaljna obveščanja

    Za kulinarično ponudbo obiščite

    TRNULJA.SI

    Uradna spletna stran posestva

    TRNULJA.COM